Steve Wozniak denkt dat Ethereum het nieuwe Apple wordt

Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, ziet het wel zitten in Ethereum. Zo erg zelfs dat hij denkt dat Ethereum het nieuwe Apple zou kunnen worden. Wozniak staat ook wel bekend als het ‘brein achter Apple’ terwijl Steve Jobs vooral het uithangbord van het bekendste techbedrijf van de wereld was.

Wozniak vergelijkt Ethereum met Apple, omdat het eveneens een platform is. Dit gaf Woz aan op een WeAreDevelopers conferentie. Volgens de Amerikaan is Bitcoin digitaal goud en vervolgens maakt hij in het interview de vergelijk met Ethereum.

“Toen we Apple startten, was onze Apple 2 computer 2 een platform, net als Ethereum nu”.  Volgens de Apple oprichter is namelijk de meest invloedrijke uitvinding van Apple niet de iPhone maar juist de App Store, ook een platform waarmee developers hun ideeën en producten aan de man konden brengen.

In het interview wordt ook gesproken over de staat van de cryptomarkt. Volgens Wozniak kan het nog makkelijk 10 jaar duren voordat er echt een nieuwe Apple, Google of Facebook opstaat. Of deze nu al bestaat of nog ontwikkeld gaat moeten worden, dat is uiteraard de vraag.

Ethereum heeft sowieso geen gebrek aan hoge verwachtingen van invloedrijke personen. Enkele weken geleden gaf de oprichter van Reddit nog aan dat hij verwacht dat Ethereum dit jaar nog naar de 15.000 dollar kan gaan. Het klinkt behoorlijk positief, zeker ook gezien de forse competitie waaraan Ethereum onderhevig is.

ICO’s kunnen tegenwoordig kiezen uit legio platformen, al is Ethereum natuurlijk nog steeds wel de meest populaire.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *