Ethos opent de pre-registratie voor haar nieuwe wallet

De release van de nieuwe Ethos wallet is nu echt aanstaande. Vanaf vandaag is het mogelijk je hiervoor alvast te ‘pre-registreren’, wat inhoudt dat je als een van de eerste toegang krijgt tot de nieuwe wallet en dat je ook nog eens een paar leuke extra’s krijgt, zoals een airdrop, een eigen wallet naam en een Gold-membership van een jaar.

Wij hebben in een apart artikel al uitgelegd wat Ethos precies is en wij denken dat dit een interessante toevoeging aan de cryptomarkt gaat zijn. Er is namelijk dringende behoefte aan een simpele interface voor het kopen, beheren, versturen en ontvangen van een gevarieerd aanbod aan cryptovaluta (die je met Ethos ook nog eens in je eigen beheer hebt).

Als je je voor 31 maart aanmeld ontvang je:

Airdrop – Ethos werkt samen met een aantal cryptoprojecten en die zullen de eerste wallet gebruikers gaan voorzien van een airdrop. Welke projecten of coins dit zijn is niet bekend maar tegen gratis coins zeggen wij nooit nee. Mocht je willen wat wat een airdrop is, kijk dan even hier.

Eigen wallet naam – Dit geeft je de mogelijkheid een soort nickname voor je wallet te bedenken die je vervolgens overal kunt gebruiken. Dit maakt het een stuk makkelijker om crypto te sturen en ontvangen. Het zal hier waarschijnlijk gaan om een ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ principe. Mocht je dus een populaire naam in gedachten hebben dan kan het de moeite waard zijn om hiervoor in de rij te gaan staan.

Gold Membership – Dit slaat op de klantenservice status die je hiermee vergaard. Dit wil waarschijnlijk zeggen dat je hiermee voorrang hebt als het aankomt op klantenservice en je zult naar alle waarschijnlijkheid eerder geholpen worden of in ieder geval te woord worden gestaan.

Aanmelden kan hier. Erg lang hoef je niet meer te wachten, de wallet wordt namelijk in Q1 2018 gereleast. ethos wallet registratie

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht