Prijsverwachting Golem (GNT) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Golem in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Golem (GNT) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Golem in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Golem is zoals bekend het blockchain project dat een gedeelde ‘supercomputer’ mogelijk maakt. Door ongebruikte rekenkracht van je eigen devices te verhuren als je deze niet gebruikt of door juist rekenkracht in te kopen als je dat wel nodig hebt (en zelf niet in huis hebt). Dit is een ontzettend innovatief en nobel streven.

Desalniettemin hebben wij onze bedenkingen bij de haalbaarheid van dit concept. Ook al omdat Golem nauw verbonden is met Ethereum, een blockchain die helaas vooralsnog toch niet bekend staat om zijn snelheid, iets dat natuurlijk bij uitstek nodig is bij een project als Golem. Daarnaast bestaat Golem voor cryptobegrippen al vrij lang (kleine 2 jaar) en heeft het toch nog steeds weinig naam voor zichzelf gemaakt.

prijsverwachting golem 2018

Onze verwachte prijs van Golem in 2018: $0,25-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van GNT in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe GNT zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht