Wat is de beste crypto om te hodlen of om in te investeren in februari 2018?

Wat is de beste crypto om te hodlen of om in te investeren in februari? Januari loopt alweer bijna tegen zijn einde aan. Het was een behoorlijk hectische maand kunnen we wel stellen. Zo knalde de crypto marketcap qua waarde uit de startblokken in het nieuwe jaar, maar werd deze winst ook weer snel (meer dan) te niet gedaan. Kijk we echter vooruit, dan zijn de volgende 3 coins volgens ons solide keuzes om te hodlen dan wel (extra) in te investeren in februari.

3. VeChain (VEN/VET)

VeChain heeft in januari, ondanks de turbulente markt, al een mooie groei doorgemaakt. Dit werd met name veroorzaakt door een hele rits aan samenwerkingsverbanden die het team achter het project aankondigde. Dit is dan ook precies de reden waarom wij denken dat VeChain zal blijven groeien de aankomende maand. Het lijkt erop dat het bedrijfsleven enorme potentie ziet in VeChain en dit is natuurlijk ongelooflijk waardevol.

Daarnaast gaat VeChain zijn naam veranderen in VeChain Thor op een speciaal ‘rebranding event’ op 26 februari.

2. Lisk (LSK)

Ook Lisk gaat ‘rebranden’ oftewel zijn naam veranderen. Dit staat gepland voor 20 februari 2018. Waarom rebrands zo belangrijk zijn hebben we bijvoorbeeld vorig jaar gezien bij NEO (dat voorheen AntShares heette). Een rebrand brengt altijd een boel nieuwe features met zich mee die er voorheen nog niet waren. Het wordt vaak gezien als een soort next level in de ontwikkeling van een cryptovaluta.

Als Lisk zijn rebrand voltooid heeft is de kans groot dat er ook meteen nieuwe features worden aangekondigd. Zo wordt er gesproken (maar dit is niet bevestigd) over een nieuwe wallet en over diverse exchanges die Lisk gaan toevoegen aan hun assortiment.

1. Icon (ICX)

Icon (ICX) staat, zoals we gisteren al schreven, aan de vooravond van enkele zeer belangrijke dagen. Zo is er deze week de eerste Icon Annual Summit en wordt er ook vanuit het oogpunt van Koreaanse regulering positief nieuws verwacht. De verwachting is dat met name de Icon Summit, waarop veel developers uit gaan leggen met wat voor soort decentrale applicaties op de Icon blockchain ze bezig zijn, de prijs van ICX een flinke boost gaat geven.

De laatste dagen is de waarde van ICX al aan het stijgen, in afwachting van wat komen gaat op de Summit. Op dit evenement wordt eveneens de roadmap voor 2018 gepubliceerd. Hierin staat precies wat Icon allemaal van plan is het komende jaar. Wij denken dat hier zeer interessante ontwikkelingen uit gaan komen en dat dit een sterk, positief effect op de prijs zal hebben.

We zijn dan ook zeker niet de enige die verwacht dan Icon de komende dagen en weken flinke sprongen gaat maken..

Al met al hangt het natuurlijk wel heel erg af van hoe de markt zich als geheel gaat ontwikkelen de komende maand. Mocht de huidige trend zich voortzetten dan kan er onmogelijk sprake zijn van al te veel groei.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht