Icoin explodeert terwijl Bitcoin pas op de plaats maakt

Icon (ICX) is bezig aan een ongekende opmars. Het Koreaanse blockchainbedrijf dat Icon ontwikkelt zal zich ongetwijfeld wel even in de arm knijpen, want een dergelijke opmars hebben we in de markt feitelijk al maanden niet gezien. De waarde van ICX is momenteel ~0,50$, een stijging van een kleine 500% ten opzichte van 1 januari van dit jaar, ongekend!

In de onderstaande grafiek, die de afgelopen 12 maanden weergeeft, is goed te zien waar we het over hebben. Icon is als een raket omhoog geschoten.

vanaf eind januari is de koers van ICX gaan oplopen en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Bron: coinmarketcap.com

De stijging van Icon houdt gelijke tred met de rest van de altcoin markt, die namelijk weer uit haar winterslaap ontwaakt lijkt. Mocht je overigens willen weten wat wij van de prijs van Icon verwachten in 2020, bekijk dan eens dit artikel.

Bitcoin

Btc ziet tegelijkertijd een kleine terugval. Na een enorme opmars sinds de start van het jaar, waarin we twee keer tot ruim boven de $9.400 (een belangrijk weerstandsniveau) uitkwamen, is het nu weer even tijd voor een kleine terugval. Op het moment van schrijven is 1 Bitcoin ongeveer $9.150 waard.

De verwachting is dat Bitcoin de komende dagen rond dit niveau blijft hangen maar er is wel degelijk sprake van een belangrijk keerpunt. Kan Bitcoin de $9.400 grens eindelijk definitief en stevig doorbreken of moeten we weer even naar beneden kijken? De tijd zal het leren.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

One Ping

  1. Pingback: Icoin explodeert terwijl Bitcoin pas op de plaats maakt – News Domain | Cryptocoin Start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht