Icon (ICX) releast haar ICONex wallet

Het Koreaanse blockchain bedrijf Icon heeft vandaag bekend gemaakt dat hun nieuwe wallet online staat. Vooralsnog gaat het alleen om de Chrome versie, maar een Android / iOS versie staan op de planning. In de wallet kunnen de nieuwe ICX tokens worden opgeslagen maar ook ETH tokens en daarmee ERC20 tokens.

Let er wel op dat er nog geen native ICX tokens in omloop zijn! Alle ICX tokens die nu in omloop zijn nog steeds ERC20 tokens. Stuur dus geen ERC20 tokens naar de ICX wallet maar alleen naar de ETH wallet. Er gaat een moment komen waarop de tokens kunnen worden omgeruild naar native ICX tokens.

Je kunt de wallet hier installeren.

icon wallet erc20 icx

Je kunt de keuze maken tussen een wallet voor icx en eth (erc20) tokens

Airdrop

Er gaat een Icon Airdrop plaatsvinden. Het gaat hierbij om mainnet ICX coins (dus niet de ERC20 coins), deze kunnen alleen ontvangen worden op de nieuwe wallet. Het gaat hierbij wel alleen om mensen die hier aanspraak of maken. Het gaat hierbij om mensen die bij de eerste token sale aanwezig waren en een paar evenement winnaars. Diegene krijgen hierover een email op 2 maart.

Tokens omruilen

Het team is momenteel bezig met de voorbereiding op de ERC20 naar ICX omruil (swap). Ze verwachten dat dit vanaf maart in werking gaat worden gezet. Op den duur worden alle ERC20 tokens ‘verbrand’. Er gaan nog wel enkele maanden (verwacht minstens een half jaar) tussen het begin van de token swap en het verbranden van de ERC20 tokens zitten.

Mocht je precies willen weten wat Icon is en wat de visie van het bedrijf is dan kunnen we je ons aparte artikel daarover aanraden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht