Waar kun je Icon kopen? En wat is de beste Icon wallet?

Icon is een relatief nieuwe cryptocurrency die een heel ambitieus doel heeft: ’to hyperconnect the world’. Dit wil het doen door meerdere blockchains met elkaar te laten samenwerken. Waar koop je Icon (ICX) en wat is de beste Icon wallet? Dat lees je in dit artikel.

Wil je een uitgebreide beschrijving van wat Icon precies is en het hoe het werkt, bekijk dan zeker eens deze post daarover.

Wat is de beste Icon wallet?

Het is altijd beter om je cryptovaluta echt in eigen beheer te hebben, dat wil zeggen in een wallet waarvan jij de private keys in je bezit hebt. Dit zeggen we omdat exchanges en aanbieders nog altijd een centraal mikpunt blijven voor hackers en criminelen.

Gebruik exchanges alleen om op te handelen en voor de aankoop en verkoop van crypto, niet voor opslag van cryptovaluta!beste Icon icx wallet

Icon heeft onlangs haar eigen wallet uitgebracht. Deze is hier te vinden. Vooralsnog is het mogelijk om er ERC20 tokens en de nieuwe ICX tokens in op te slaan. Let er wel op dat deze nieuwe ICX tokens nog niet in omloop zijn. Mocht je bijvoorbeeld ICX hebben gekocht op Binance dan zijn dit nog steeds de oude ERC20 tokens. Stuur dus geen ERC20 tokens naar je ICX wallet.

Op den duur zullen deze tokens omgeruild worden voor de native ICX munten en dan kun je ze dus opslaan in de Iconex wallet. Hier zal zowel de exchange als Icon zelf je over inlichten en wij zullen dit ook doen zodra er meer over bekend is.

Ook zodra Icon ondersteund gaat worden door hardware wallets zoals de Ledger Nano S en de Trezor zullen wij dit melden, dit is namelijk vooralsnog niet het geval.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht