Handige links voor het volgen van Crypto nieuws en ontwikkelingen

Reddit

Op dit wereldwijde forum is een schat aan informatie te vinden over praktisch elke cryptovaluta. Het laatste nieuws wordt hier bijna altijd gepost en ook als je meer achtergrond informatie wilt over een bepaald project dan kun je hiervoor op Reddit terecht.

In onze Cryptovaluta Hub kun je links vinden naar alle crypto-Reddits.

Bitcoin

Ethereum

Litecoin

Ripple

Twitter accounts

Het volgen van bepaalde invloedrijke Twitter accounts is een goede manier om op de hoogte te blijven. Hieronder staan enkele van onze favoriete accounts van mensen die al een tijdje meelopen in de cryptowereld en je dus interessante perspectieven kunnen geven.

Andreas M. Antonopoulos

Jameson Lopp

Richard Heart

Xentagz

Crypto_Ed_NL

Nederlandse Crypto Websites

Er zijn natuurlijk vele goede Nederlandse cryptowebsites die je eens zou kunnen bezoeken. Wij hebben hier enkele van onze favoriete sites voor het volgen van nieuws, ontwikkelingen en koersen.

Allesovercrypto.nl – informatieve website die onder andere de populaire hardware wallet Ledger Nano S te koop heeft!

Bitcoin course op bestebank.org hier vind je een zeer uitgebreide Bitcoin cursus, waarin werkelijk alles staat wat je ooit zult willen weten over de Bitcoin

Geldvisie.comdeze site bied je de mogelijkheid om vertrouwd te raken met cryptocurrencies.

Bitcoinmagazine.nlsite met nieuws over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Bitcoin en blockchain technologie.

Cryptostartdeze site helpt je op weg met het investeren in cryptovaluta.

Cryptogoeroe.nl – naast het volgen van het nieuws is het ook belangrijk dat er op bepaalde plekken toegankelijke informatie staat over cryptovaluta. Op deze website wordt van alles over Bitcoin en Cryptocurrency uitgelegd op een eenvoudige, persoonlijke en voor iedereen te begrijpen manier. Naast de artikelen met uitleg over wat Bitcoin nou is, vind je ook alle benodigde handleidingen om bijvoorbeeld je Cryptocurrency veilig te bewaren, een Bitcoin te kopen of om Cryptocurrency te verhandelen. Daarnaast is er de beschikking over een chatfunctie om vragen van iedereen mee te kunnen beantwoorden.

Tradingcrypto

Cryptokrant

Cryptotips.eu

Internationale sites

CryptoActualités – Onze Franse broeders met het laatste nieuws rondom Bitcoin, Ethereum en andere altcoins. In het Frans.