Hardware Wallet Ledger Nano S weer op voorraad

Ledger, de bekendste fabrikant van crypto hardware wallets heeft aangekondigd dat de populaire Ledger Nano S weer beschikbaar is. In Januari kondigde het bedrijf aan dat ze door hun voorraad heen waren. Oorspronkelijk zouden er zelfs geen Ledger Nano S wallets beschikbaar zijn tot eind maart maar de productie is dus toch eerder op gang gekomen.

De wallets die nu worden besteld worden vanaf 26 februari (aanstaande maandag) opgestuurd. Als het goed is moet er nu een enorme voorraad zijn aangelegd aangezien het bedrijf in december nog naar buiten kwam met het nieuws dat ze 1 miljoen nano s’en zouden gaan fabriceren in 2018.

Ledger Nano S beschikbaar voorraad

Mocht je geïnteresseerd zijn in het kopen van een Ledger Nano S, gebruik dan deze link om naar de shop te gaan

Waarom een hardware wallet?

Het grootste voordeel van het gebruiken van een hardware wallet is veiligheid. Je private keys staan op het apparaatje en hiermee is het dus immuun voor hackers. Daarnaast is het ook meteen een handig middel om ervoor te zorgen dat al je coins veilig op 1 plek staan. Ledger is overigens niet de enige hardware wallet.

De meest bekende concurrent van Ledger is Trezor. Deze biedt een vergelijkbare ervaring. Trezor was ook nog eens de eerste partij die uitkwam met een hardware wallet.

Welke coins worden ondersteund door de Ledger Nano S?

Op de site van Ledger staat welke coins ondersteund worden. De meeste grote coins worden ondersteund. Met name de optie om ERC20 tokens te kunnen opslaan is erg handig, want het aantal ERC20 tokens groeit met de dag. Daarnaast blijft Ledger het aantal coins dat ondersteunt wordt uitbreiden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht