Alles wat je moet weten over de Lisk Relaunch/Rebrand

Morgen (20 februari 2018) gaat in Berlijn het Lisk Relaunch/Rebrand evenement plaats vinden. Het Duitse cryptocurrency bedrijf zal morgen avond een nieuwe stap gaan zetten in de ontwikkeling van het platform. Dit alles wordt live gestreamed op hun eigen YouTube kanaal (20 feb. vanaf 20.30).

Wat gaat er allemaal gebeuren op het evenement?

Er zullen naar schatting zo’n 500 mensen aanwezig zijn op het evenement. Voornamelijk mensen vanuit de Lisk community maar natuurlijk ook journalisten en overige afgevaardigden vanuit de media.

De belangrijkste agenda punten zijn de volgende:

  • Nieuwe user interface
  • Nieuwe gebruikers ervaring
  • Nieuwe website
  • Nieuw logo
  • Nieuwe Lisk app
  • Nieuwe wallet

Er gaan ook geruchten over een eventuele nieuwe naam maar die kans achten wij vrij klein. Lisk is naar onze mening een sterke, herkenbare naam.

Na het evenement wordt al snel de release van de Lisk Core 1.0 verwacht, oftewel de release van het eerste officiële Lisk platform. Er staat al met al genoeg interessants op de planning en wij houden de ontwikkelingen dan ook in de gaten.

Wat is Lisk?

Mocht je precies willen wat Lisk (LSK) is dan kunnen we je absoluut ons artikel daarover aanraden. Lisk onderscheidt door zijn modulariteit. Dit wil zeggen dat decentrale applicaties die gebruik maken van de Lisk blockchain eigenlijk allemaal hun eigen blockchain hebben.

Dit heeft als groot voordeel dat de capaciteit van de Lisk blockchain erg groot is.

Prijs van LSK gestegen

Ondanks de enorme crash van de afgelopen weken is Lisk alweer opweg naar de recordhoogten die het begin januari aantikte. Het is hiermee een van de eerste cryptocoins die de crash (bijna) helemaal te boven is. Niet voor niets hadden en hebben wij Lisk in onze februari hodl post gezet.

Of de prijs ook na de Relaunch gaat blijven stijgen is maar zeer de vraag. Vaak worden, zoals dat zo mooi heet, de ‘rumours’ gekocht en het ‘news’ verkocht. Dat wil dus zeggen dat in de opbouw naar een bepaald evenement of een release de prijs oploopt en dat de prijs van de coin vaak al voor het evenement de beoogde winst heeft behaald.

Na het evenement verkopen mensen dan vaak weer met winst hun coins (om ze later weer in te kopen voor een lagere prijs).

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht