27 oktober 2020

De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met Litecoin?

Nu we in de zomerperiode zitten is het een goed moment om eens terug te kijken naar de prijsontwikkeling van Litecoin in 2019. Het jaar is alweer meer dan door de helft en dus is het een interessant moment om eens terug te blikken. Wat is er gebeurd tot nu toe en wat zijn de redenen die daaraan ten grondslag hebben gelegen. We gaan het je in dit artikel laten zien.

De prijs, wat is er gebeurd?

Eigenlijk is over heel 2019 tot nu toe een stijgende lijn waar te nemen. Uiteraard was deze in het begin van het jaar niet zo duidelijk waarneembaar maar sinds begin april is toch wel degelijk een forse stijging in de LTC prijs waar te nemen. Het jaar begon met een Litecoin prijs van ongeveer 30 dollar. Op het hoogtepunt van de 2019 Crypto Bullrun was de prijs zelfs bijna 150 dollar, oftewel een vervijfvoudiging.

Nu zijn we weer in een iets rustiger vaarwater terecht gekomen en dus zien we dan Litecoin op het moment weer onder de 100 dollar zit. De vraag is wat de komende periode gaat brengen voor LTC, is het aanneembaar dat de stijging weer op eenzelfde manier zich voort gaat zetten? Dat betwijfelen we, al is het wel bemoedigend om te zien dat de prijs van deze altcoin in zon korte periode zo snel heeft kunnen stijgen.

Litecoin is in 2019 aan het stijgen. Vooral de periode begin april – juni was erg gunstig voor LTC.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht