Hardware wallet Ledger Nano S gaat Monero ondersteunen

De populairste hardware wallet, de Ledger Nano S, gaat op zeer korte termijn de privacy coin Monero ondersteunen. Dat is te lezen in een Reddit post waarin een ontwikkelaar van het Ledger team aangeeft dat bij de nieuwe release van Monero de Ledger ondersteund wordt.

Dit geeft weer een steuntje in de rug voor het Monero project. De Ledger Nano S biedt namelijk de meest veilig manier van opslag en wordt breed gedragen binnen de crypto community. De Ledger ondersteunt steeds meer cryptocoins en wordt dus ook een steeds interessanter apparaatje als het aankomt op het beheren en beveiligen van je digitale valuta.

Wanneer de nieuwe release van Monero gaat plaatsvinden is nog niet bekend maar verwacht wordt dat dit niet heel lang op zich gaat laten wachten. Monero doet het in ieder geval erg goed de laatste tijd, de waarde van 1 XMR kruipt zelfs weer richting de 400$ en zit daarmee niet gek ver af van de all time high waarden.

Zeker in een tijd waarin de meeste altcoins nog steeds op maar 50% van hun all time high waarden zitten zet Monero dus goede stappen.

Op de Reddit community van Monero wordt er in ieder geval heel positief gereageerd op dit nieuws. Er werd al even gewacht op deze ondersteuning en er is hard aan gewerkt door zowel het Ledger als het Monero team, dus het goed om te zien dat het resultaat van dat werk nu daar is.

Mocht je wat meer willen weten over Monero als project, bekijk dan eens deze post.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XMR?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *