15 augustus 2020

Prijsverwachting Monero voor de 2e helft van 2019

Wat verwachten wij van de prijs van Monero (XMR) in de tweede helft van 2019? Er zijn nog steeds veel vragen over de prijs van XMR. Waar gaan we naartoe? Wat is een realistische verwachting? En waarom? Dat gaan we in deze post bespreken.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Monero (XMR) in 2019

Monero heeft nog steeds een ijzersterk en relatief uniek ‘selling point’: privacy. Privacy is in toenemende mate belangrijk en al helemaal als het gaat om de online privacy. Het kunnen voltrekken van betalingen in volledige anonimiteit is simpelweg een sterk punt van deze coin. Daarom zien wij het op lange termijn nog steeds zeer positief in voor Monero.

Of dat ook op de korte termijn (komende maanden) zal blijken is maar zeer de vraag. De altcoin markt is momenteel dusdanig instabiel dat hier weinig zinnigs over te zeggen valt.

prijsverwachting bittorrent BTC 2019

Onze verwachte prijs van Monero in 2019: $200,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van XMR in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *