27 oktober 2020

Prijsverwachting Monero (XMR) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Monero in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Monero is een cryptomunt met een zeer duidelijke onderscheidende factor: privacy.

XMR heeft, vergeleken met andere coins, niet eens zo’n slecht 2018 doorgemaakt. Wij denken dat dit een voorbode gaat zijn voor 2019. Monero is veruit de meest bekende privacy-coin en wij denken dat dit in toenemende mate onderscheidend gaat zijn in de komende jaren.

Wat gaat de koers doen in 2019?

Wat is Monero en wat is onze prijsverwachting?

Monero is zoals gezegd veruit de meest bekende privacy-coin, dit zijn coins die de gebruikers in staat stellen om transacties te voltrekken in volledige privacy. Wil je wat meer weten over Monero? Bekijk dan eens deze post. Hierin gaan we wat dieper in op de XMR-materie.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Monero in 2019

Monero gaat een gunstig jaar tegemoet. In 2019 denken wij dat Monero zich stevig in de top-5 op Coinmarketcap gaat nestelen. Het is veruit de meest bekende coin die zich focust op privacy, iets wat in toenemende mate belangrijk gaat zijn bij het online betalingsverkeer.

Monero is een zekerheidje als het aankomt op privacy en we denken dat dit zich alleen maar meer gaat laten zien in 2019.

prijsverwachting Monero 2019

Onze verwachte prijs van Monero in 2019: $427,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Monero in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht