Nano verwachting 2021 – wat gaat de prijs doen?

Nano, voorheen Raiblocks (XRB), was ooit een van de snelst groeiende cryptomunten. De sky was op een gegevent moment letterlijk de limit. Deze betaalcoin zou anders zijn dan alle anderen, sneller, goedkoper (namelijk gratis) en milieuvriendelijk. Iedereen was aan boord. Op het hoogtepunt van de mania was 1 Nano zelfs meer dan 30 dollar waard. Letterlijk waanzinnig. Fastforward naar 2021 en de prijs van 1 Nano is ongeveer 1 dollar.

Voor de wiskundigen onder ons: dat betekent dat Nano nog maar 3% van de waarde heeft die het ooit had. Zouden we op Bitcoin dezelfde rekensom loslaten dan zou dat betekenen dat 1 BTC vandaag de dag ongeveer 80 dollar waard zou zijn.

nano prijsverwachting 2020

Om te stellen dat Nano ooit nog in de buurt gaat komen van de All Time Highs zou ronduit ridicuul zijn. Dat wil echter niet zeggen dat de coin dood is. Er wordt nog steeds aan gewerkt. De oprichters van Nano zijn nog steeds actief en geloven nog steeds heilig in hun product.

We moeten Nano echter zien in een nieuw tijdframe. De tijd van mania is voorbij en komt naar alle waarschijnlijk nooit meer zo sterk terug, althans niet voor de ‘oude garde’ altcoins zoals Nano. Wij denken echter wel dat crypto juist als betaalmiddel nog steeds veel waarde kan hebben en de techniek die wordt gebruikt bij het Nano project is ook in 2021 nog steeds interessant.

Verwachten wij een gigantische toekomst voor Nano? Nee. Wij verwachten een hele, hele voorzichtige groei in 2021.

Onze prijsverwachting voor Nano in 2021: $1,80-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Nano?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht