Prijsverwachting Nebulas (NAS) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Nebulas in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Nebulas (NAS) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Nebulas in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Vooropgesteld: wij zijn behoorlijk onder de indruk van Nebulas. Met name het team achter dat het project sturing geeft is erg stabiel en heeft enorm veel relevante expertise. Daarnaast poogt Nebulas iets op te lossen waar in de toekomst veel behoefte aan gaat zijn.

Wel is het zo dat Nebulas spijtig genoeg weinig communiceert met de achterban. Dit is voor een normaal bedrijf al erg belangrijk maar voor blockchainbedrijven is het van doorslaggevend belang aangezien het decentrale karakter van de blockchain nou eenmaal met zich meebrengt dat de community een grote vinger in de pap heeft.

Wij verwachten dat als Nebulas dit op orde kan gaan brengen dat er zowel dit jaar als volgend jaar flinke groei voor het project aan zit te komen.

prijsverwachting Nebulas 2018

Onze verwachte prijs van Nebulas in 2018: $4,25-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van NAS in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe Nebulas zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht