NEM (XEM) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

2020 was een bijzonder interessant jaar. Niet alleen vanwege de Bitcoin halvering en de daaropvolgende enorme stijging aan het einde van het jaar. Zeker ook vanwege de opmars van altcoins zoals NEM. Wat verwachten wij echter van de prijs van XEM in 2022?

Bepaalde relatief nieuwe coins blijven toch nog steeds hun opmars maken. Denk bijvoorbeeld aan Tezos, dat het de laatste tijd nog steeds erg goed doet. Tegelijkertijd is er een enorme rits aan altcoins die allemaal rondom 2017 hun intrede deden en wereldschokkende verbeteringen beloofden. NEM is eigenlijk een beetje van beide.

New Economic Movement is waar NEM voor staat en in principe komt het erop neer dat NEM gewoon weer een van de vele blockchains is. Het woord blockchain is inmiddels bijna een soort scheldwoord geworden. Niemand zit nog te wachten op blockchain als technologie an sich. Mensen zitten te wachten op praktische toepassingen. Daarom is het niet verwonderlijk dat blockchain projecten zonder specifiek doel een beetje in de vergetelheid beginnen te geraken.

Dit geldt in bepaalde mate ook voor NEM en dat is toch jammer. Er is namelijk nog steeds een grote community die gelooft in het project en er wordt nog steeds volop software gemaakt door de ontwikkelaars. Dat alleen is nog steeds genoeg om relevant te zijn in 2021.

Sterker nog, kan NEM de groei doorzetten die in 2020 is ingezet? Is het antwoord daarop ‘ja’ dan kunnen we voorzichtig zelfs weer richting de 20 cent prijs van XEM gaan kijken. Relatief ongehoord als je bedenkt dat de prijs aan het begin van 2020 nog ongeveer 3 cent was.

Onze prijsverwachting voor XEM in 2022: $0,43

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook als financieel advies worden geïnterpreteerd.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals NEM?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals NEM. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen XEM te kopen op Bitvavo.

XEM Koers

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht