Neo verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van NEO in 2021? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Houd er bij het lezen van deze post rekening mee dat er hier absoluut geen beleggingsadvies wordt verstrekt, we geven slechts onze mening!

Wat gaat de koers doen in 2021?

Wat is NEO en wat is onze prijsverwachting?

NEO is een van de vele coins die in 2018 matig gepresteerd heeft. Het ‘Ethereum van China’ heeft niet aan de hoge verwachtingen kunnen voldoen en dus zijn we benieuwd naar wat de coin in 2019 kan gaan doen.

Wil je wat meer informatie over wat NEO is, hoe het werkt en hoe het zich onderscheid? Bekijk dan eens deze post waarin we wat dieper ingaan op de NEO-materie.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van NEO in 2021

We denken dat NEO in 2019 een stap in de goede richting gaat zetten. Gigantische groei, zoals in de periode eind 2017-begin 2018 is simpelweg niet realistisch meer anno 2019.

Toch heeft NEO wel wat onderscheidende factoren die in haar voordeel spreken. Denk bijvoorbeeld aan de claim ‘het Ethereum van China’. NEO heeft nu eenmaal diepe wortels in de toekomstig grootste economie van de wereld en dat is ontegenzeggelijk een voordeel.

Daarentegen is het wel zo dat smart contract software nog niet of nauwelijks gebruikt wordt in het dagelijks leven, hier zal ook NEO nog een flinke sprong in moeten maken want de praktische toepassing zal uiteindelijk de echte waarde gaan bepalen.

prijsverwachting NEO 2019

Onze verwachte prijs van NEO in 2021: $87,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van NEO in 2021! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Neo?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht