OmiseGO en Kyber toegevoegd aan Koreaanse exchange Bithumb

Goed nieuws voor bezitters van OmiseGO (OMG) en Kyber Network (KNC). Vanmorgen maakte de grote Koreaanse exchange Bithumb bekend dat deze coins gaan worden toegevoegd aan het Bithumb assortiment. Dit kondigden de Koreanen vanmorgen aan in een Tweet.

Bithumb is de laatste tijd fanatiek bezig met het uitbreiden van het assortiment. Daar waar het enkele maanden rustig leek qua toevoegingen daar werd in de periode maart-april de ene na de andere coin toegevoegd. Het is praktisch altijd goed nieuws als een coin wordt toegevoegd aan een exchange.

Het biedt meer mensen de kansen de valuta te kopen en in het geval van Bithumb kan dat ook nog eens direct met Koreaanse Won. Dat is in het crypto-gekke Korea altijd gunstig te noemen.

Prijs van OmiseGO en Kyber Network

Zoals verwacht heeft het nieuws een zeer positieve invloed op de prijs van beide coins. Laten we als eerste kijken naar de prijs van Kyber Network, want die spoot door dit nieuws werkelijk door het dak heen. De waarde van 1 KCN is momenteel zelfs 70% (!) hoger vergeleken met 24 uur geleden. Ten opzichte van BTC en ETH is de stijging zelfs een kleine 80%.

OmiseGO doet het wat rustiger aan. De waarde van OMG stijgt met 25% ten opzichte van gisteren. 1 OMG is nu 21 dollar waard, wat zelfs betekent dat we in de buurt komen van de All Time High waardes van OMG uit januari.

Wij verwachten niet dat de koersen ook zo hoog uit zullen vallen aan het einde van de dag. Meestal vlakt het effect van gelijkwaardig nieuws iets af en maakt de koers een kleine pas op de plaats. Toch is de winst een hele mooie en is dit zeker goed nieuws voor beide projecten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht