OMG verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

2020 is nu al een historisch jaar. Op wereldwijde schaal natuurlijk omdat de Corona Pandemie ons hard heeft geraakt en op cryptoniveau omdat dit jaar de Bitcoin Halvening heeft plaats gevonden.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al ruim twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar OMG, en op het moment van schrijven ook de rest van de altcoinmarkt, dan zien we direct dat er een enorme omslag heeft plaatsgevonden. Daar waar het OMG Network een periode van 2 jaar lang niet veel meer voorstelde ten opzichte van de All Time High waarden die de coin had bereikt in de periode 2017-2018 zien we nu dat het sentiment volledig gekanteld is.

De voornaamste reden voor deze ontwikkeling is zonder twijfel de opmars van Decentralized Finance (DeFi). De plasma technologie die OMG biedt zorgt ervoor dat transacties op het Ethereum netwerk veel sneller en veel goedkoper kunnen worden voltrokken.

Het voornaamste bewijs hiervan? Het feit dat USDT (Tether) per augustus 2020 gebruik maakt van OMG.

Wij zien het dan ook gunstig in voor deze coin voor de rest van 2020. Een enorme stijging lijkt vanaf hier niet heel waarschijnlijk meer. De coin is immers in 2020 al bijna 10x over de kop gegaan.

Onze prijsverwachting voor OMG Network in 2020: $9,50-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals OMG Network?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht