30 mei 2020

OmiseGO en Vitalik Buterin ontmoeten Thaise regering

Het OmiseGO team en Vitakin Buterin zijn vandaag in gesprek geweest met de Thaise SEC (de ‘Securities Exchange Commission – een regeringsorgaan dat handel en zakelijk verkeer overziet). Ze hebben hierbij gesproken over ICO’s en handelsplatformen.

Dit alles is te zien op de Twitter account van de CEO van Omise. Hij geeft aan dat er ‘fruitful discussions’ hebben plaats gevonden. Wat hier precies mee bedoeld wordt is niet helemaal duidelijk maar het is absoluut goed om te zien dat een crypto project voet aan grond krijgt bij een overheidsinstantie.

Vitalik Buterin (de oprichter van Ethereum), die al meerdere keren heeft aangegeven veel potentie te zien in OmiseGO en daarom dan ook adviseur is, was ook aanwezig bij deze bijeenkomst.

Een paar dagen geleden kwam namelijk nog naar buiten dat OmiseGO een samenwerking aan gaat met de Thaise regering om een soort digitaal ID systeem uit te gaan rollen in het Aziatische land. OmiseGO heeft dus absoluut een goede band met de Thaise regering en dit versterkt nogmaals het vertrouwen dat de community heeft in dit cryptoproject.

De waarde van OMG, de tokens van het OmiseGO project was de laatste dagen behoorlijk aan het stijgen. De waarde kwam zelfs weer in buurt van de All Time High waarden van begin januari. Voor de meest actuele prijs kijk je op coinmarketcap. Momenteel is de prijs relatief laag omdat de markt nog steeds de gevolgen van de januari-februari crash ondervind.

Deze nieuwsberichten beloven in ieder geval veel goeds voor de waarde van OMG op de korte termijn. Mocht je precies willen weten wat OmiseGO is en hoe het werkt dan kunnen we je onze aparte post daarover aanraden. Als je wilt weten wat onze prijsverwachting voor OMG in 2018 is raden we je dit artikel aan.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange