Wat is Populous (PPT) en hoe werkt Populous?

Populous is een crypovaluta die zicht richt op de factureringsbusiness. Dit is misschien niet de meest sexy afzetmarkt, maar het is wel een enorm grote markt als je kijkt naar hoeveel geld erin omgaat. Wat Populous (PPT) precies is, hoe Populous werkt en waar je Populous (PPT) koopt? Dat lees je in deze post.

Wat is Populous?

Populous omschrijft zichzelf als een P2P Invoice (factuur) Finance Platform dat, net als zoveel andere cryptocoins, gebruik maakt van de Ethereum blockchain.

Finance Invoice is manier om facturen als het ware uit te besteden. Bedrijven maken hier vaak gebruik van omdat ze op die manier niet zelf het factureringsproces moeten afhandelen en vooral omdat ze zeer snel betaald krijgen voor de service of het product die ze geleverd hebben. Uiteraard pakt de middle man in dit proces een flinke commissie en dit is dus iets wat Populous wil voorkomen via de blockchain.

Via de blockchain kunnen bedrijven en zogeheten ‘invoice-buyers’ facturen als het ware uitwisselen. Dit gaat sneller en met een veel lagere commissie dan via het huidige systeem. Er zit namelijk geen partij meer tussen.

Praktische informatie over Populous

-Actuele koers van Populous (PPT) op coinmarketcap-

-De Redditcommunity van Populous-

-Het Twitteraccount van Populous-

-Nieuws op Cryptocoinsnieuws.nl over Populous-

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht