26 mei 2020

Cryptocurrencymarkt na enorme spurt meer waard dan ooit

De marktkapitalisatie, oftewel de ‘market cap’, van de totale cryptomarkt heeft vandaag een nieuw record bereikt.  De market cap, de waarde van alle cryptomunten vermenigvuldigd met het totale aanbod, staat momenteel op 663 miljard dollar. Een absoluut record.

Kijken we bijvoorbeeld naar de totale waarde ten tijde van de ‘kerst-crash’ (de flinke dip op de gehele markt net voor de kerstdagen) dan zien we dat er zelfs sprake is van een stijging van 54% ten opzichte van vandaag.

Het is nu eens niet aan Bitcoin te danken dat de market cap zo’n sprong heeft gemaakt. Ondanks dat Bitcoin, met zijn market cap van ruim 230 miljard dollar, al ruim een week weinig beweging vertoont, is de algehele cryptomarkt aan een enorme spurt bezig.

Zo komt Ethereum vandaag uit op een all time high. De waarde van 1 Ether is momenteel liefst 910$, een stijging van een kleine 20% over de afgelopen 24 uur.

Daarnaast heeft Ripple in de afgelopen natuurlijk een gigantische groei doorgemaakt. De market cap van Ripple is over de afgelopen week gezien zelfs meer dan verdubbeld (!).

Ongetwijfeld heeft iedereen die nog twijfels had over het aanschaffen van cryptovaluta tijdens de feestdagen veelvuldig van vrienden en familie gehoord over hun behaalde winsten.

Investeren in crypto een goed voornemen voor 2018? Wij zeggen van wel!

Top 20 groen coins

De hele top 10 noteert een flinke winst. De meesten zelfs ruim in de dubbele cijfers. Bron: coinmarketcap

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange