Prijsverwachting Reddcoin (RED) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor ReddCoin in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van ReddCoin (RDD) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Reddcoin in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Reddcoin focust zich op het mogelijk maken van betalingen op social media platformen zoals FB en YouTube. ReddCoin onderscheidt zich door betalingen te ondersteunen zonder transactiekosten. Het is in die zin dus eigenlijk gewoon een cryptocurrency voor social media.

Of dit ook echt van de grond gaat komen is de vraag. Wij zien niet meteen in waarom deze coin de currency van de social media zou moeten worden en niet 1 van de vele andere cryptovaluta. Wij zien het op lange termijn dan ook nogal somber in voor ReddCoin. Al is het voor content creators en social media gebruikers wel degelijk nodig om na te denken over een eerlijker monetization systeem.

Wij zien echter stomweg niet in waarom een creator ervoor zou kiezen om uiteindelijk ReddCoin te gaan accepteren en niet Bitcoin/Litecoin/Nano/Monero. Deze coins zijn bekender en veel wijder geaccepteerd. Natuurlijk biedt ReddCoin momenteel een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Bitcoin als het aankomt op transactiekosten maar wij houden er rekening mee dat het Bitcoin Lightning Netwerk steeds verder zal oprukken.

Als het voordeel van goedkope of lage transactiekosten wegvalt zullen onbekende coins al snel het onderspit gaan delven schatten wij in.

prijsverwachting Reddcoin 2018

Onze verwachte prijs van Reddcoin in 2018: $0,003-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van RDD in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe Reddcoin zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht