Bill Clinton speecht vanavond bij Ripple conference

Bill Clinton en Ripple. Klinkt als een opmerkelijke combinatie? Is het ook maar de ex-president gaat vanavond wel speechen bij een Ripple conferentie in San Francisco genaamd Swell.

Wat is Swell?

Swell is een conferentie die wordt georganiseerd door Ripple in het centrum van San Francisco, vlakbij haar eigen hoofdkantoor. Bill Clinton is een van de gastsprekers maar hij is zeker niet de enige. In totaal staan er op het 2 dagen durende evenementen zo’n 25 sprekers klaar die allemaal hun zegje gaan doen.

“Swell, hosted by Ripple, connects the world’s leading experts on policy, payments and technology for the most provocative dialogue in global payments today.”

Hoe laat gaat Clinton speechen?

Ex-president Bill Clinton is natuurlijk de meest prominente spreker op het evenement en hij opent dan ook het bal. Bill gaat om 11.00 Pacific Time beginnen met zijn speech, dat is om 20.00 Nederlandse tijd.

Voor de volledige lijst met sprekers ga je naar de site van Swell.

Effect op de XRP-prijs

Het evenement wordt in de community nauwlettend in de gaten gehouden. De waarde van XRP zou naarmate er goed of interessant nieuws wordt verspreid wel eens naar boven kunnen vliegen.

Daarentegen zou het net zo goed kunnen dat eventueel goed nieuws al zit ‘ingebakken’ in de huidige prijs en dat we dus een gevalletje sell the news gaan meemaken.

Vorig jaar was de conferentie in elk geval een opmaat voor Ripple op weg naar nieuwe hoogten, al gold dit natuurlijk voor de hele markt dus het is de vraag in hoeverre de Swell conferentie hier invloed op heeft gehad.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht