Coinbase gaat voorlopig geen XRP of andere nieuwe coins toevoegen

In tegenstelling tot wat beweerd werd in diverse geruchten gaat Coinbase op korte termijn toch geen nieuwe cryptovaluta aan het assortiment toevoegen. Dit laat het bedrijf weten in een tweet.

De laatste dagen gonsde het van de geruchten over een eventuele aankondiging van de CEO van Coinbase bij het zakelijke nieuwsnetwerk CNBC. Het zou hierbij vooral gaan om het toevoegen van Ripple (XRP) aan Coinbase en GDAX. Deze geruchten zijn nu dus tegengesproken.

De prijs van XRP liep in afwachting van eventueel goed nieuws al behoorlijk op. Na deze toch enigszins teleurstellende aankondiging is de kans groot dat de waarde van XRP weer wat gaat moeten inboeten.

Coinbase heeft nog altijd maar 4 cryptovaluta op zijn platform staan: BTC, ETH, BCH en LTC. De verwachting is dat hier dit jaar diverse coins bij gaan komen maar welke dit zijn en wanneer dit gaat gebeuren dat is dus nog altijd onzeker.

Het bedrijf wil bij de introductie van eventuele nieuwe coins waarschijnlijk zeer voorzichtig te werk gaan. Bij de meest recente lancering van een nieuwe coin op haar platform kwam Coinbase namelijk zeer negatief in het nieuws. Bij de introductie van Bitcoin Cash werd er naar alle waarschijnlijkheid met voorkennis gehandeld door medewerkers van Coinbase, iets wat zelfs in een rechtszaak heeft geresulteerd.

Mocht Coinbase nieuwe coins gaan toevoegen aan haar platforms (GDAX & Coinbase) dan zullen we hier uiteraard zo spoedig mogelijk over berichten.

Mocht je in de tussentijd op zoek zijn naar Ripple, dan kun je deze eenvoudig kopen op bijvoorbeeld Bitvavo. Als je wilt gaan handelen in Ripple dan kun je terecht op een exchange. Wij zijn zelf erg te spreken over Binance.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht