25 september 2020

De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met Ripple?

Nu we in de zomerperiode zitten is het een goed moment om eens terug te kijken naar de prijsontwikkeling van Ripple in 2019. Het jaar is alweer meer dan door de helft en dus is het een interessant moment om eens terug te blikken. Wat is er gebeurd tot nu toe en wat zijn de redenen die daaraan ten grondslag hebben gelegen. We gaan het je in dit artikel laten zien.

De prijs, wat is er gebeurd?

XRP. Je houdt er van of je vindt het vreselijk. Het blijft een van de meest polariserende coins in de business. Aan de ene kant heb je mensen die geloven dat XRP de bepalende speler gaat zijn als het aankomt op versimpelen van het (vooral internationaal) versturen van geld. Aan de andere kant vind je mensen die het een vreselijk gecentraliseerd project vinden dat weinig bestaansrecht heeft als cryptovaluta.

Er zijn zogeheten XRP fanatici die nog steeds verwachten dat Ripple op den duur Bitcoin van de troon zal kunnen staan stoten als grootste cryptovaluta. De realiteit is echter, zeker in 2019, heel anders. In een markt die over het algemeen gunstig was voor cryptovaluta in het algemeen heeft Ripple het toch voor elkaar gekregen om, op het moment van schrijven, lager uit te komen dan aan het begin van 2019.

Het is niet zo dat Ripple het niet geprobeerd heeft. Op het hoogtepunt van de bullrun was XRP namelijk voor het eerst sinds lange tijd bijna $0,50 waard maar de stijging heeft geenszins stand kunnen houden. Het is in 2019 dan ook niet te verwachten dat Ripple nog heel erg sterk zal gaan stijgen, tenzij er een nieuwe bullrun uitbreekt.

De XRP prijs heeft niet geweldig gedaan in 2019.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht