15 augustus 2020

Prijsverwachting Ripple voor de 2e helft van 2019

Wat verwachten wij van de prijs van Ripple (XRP) in de tweede helft van 2019? Er zijn nog steeds veel vragen over de prijs van Ripple. Waar gaan we naartoe? Wat is een realistische verwachting? En waarom? Dat gaan we in deze post bespreken.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Ripple (XRP) in 2019

Ripple wil maar niet echt ‘los komen’. We weten allemaal hoe het prijsverloop van Ripple eruit heeft gezien over grofweg de laatste anderhalf jaar. Zulke grote pieken (en dalen) zijn simpelweg niet echt realistisch meer anno augustus 2019.

Wij zien het op korte termijn somber in voor XRP maar de kans is groot dat de coin zich tegen het einde van het jaar wel degelijk gaat herstellen.

prijsverwachting bittorrent XRP 2019

Onze verwachte prijs van Ripple in 2019: $0,35-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van XRP in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *