22 oktober 2020

Prijsverwachting Ripple (XRP) 2019 – wat gaat de koers doen?

Ripple was in 2017 lange tijd de meest favoriete altcoin in cryptoland. Het algemeen gangbare idee was dat Ripple de banken ging helpen met het realiseren van real-time internationaal betalingsverkeer. Enige tijd na de piek werd het steeds meer mensen duidelijk dat XRP (de tokens van Ripple) niet persé gebruikt gaat worden door banken. Combineer dit met het knappen van de crypto-zeepbel in het begin van 2018 en je ziet als snel dat Ripple geen al te best 2018 heeft gehad. En dat is nog lichtjes uitgedrukt. De vraag is nu: wat gaat de prijs van Ripple doen in 2019? Wat is onze verwachting voor de koers in het nieuwe jaar?

Wat is Ripple en wat is onze prijsverwachting?

Wil je wat meer informatie over wat Ripple precies is, hoe het werkt en waarom deze coin al zeer lange tijd in de top 3 cryptocoins qua market kapitalisatie staat? Bekijk dan eens deze post waarin we wat dieper in gaan op de Ripple materie.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Ripple in 2019

Ripple is waarschijnlijk de meest polariserende cryptocoin die er is. Er zijn supporters die geloven dat Ripple binnen niet al te afzienbare tijd Bitcoin van de troon zal steken en dat elke bank gebruik zal gaan maken van XRP.

Tegelijkertijd heb je de sceptici en critici, deze zijn van mening dat Ripple geen cryptocurrency mag worden genoemd. Onder meer omdat Ripple bijvoorbeeld niet decentraal zou zijn of omdat het nut van XRP onduidelijk is.

Zoals altijd ligt de waarheid naar alle waarschijnlijkheid in het midden. Ja, Ripple zou het nut van XRP wat duidelijker naar voren kunnen brengen en nee, Ripple zal waarschijnlijk nooit Bitcoin naar de achtergrond duwen.

Toch zien wij 2019 wel relatief positief in voor Ripple. Het bedrijf heeft steeds meer usecases voor XRP, en vindt ook steeds meer afzet voor de diensten die van XRP gebruik maken. Daarnaast is het qua naamsbekendheid nog steeds een topper en dat is in de cryptowereld hoe je het ook wendt of keert een groot voordeel.

Je zou zelfs kunnen zeggen dat Ripple voor veel mensen bekender is dan Ethereum. We denken niet dat Ripple, zoals in 2017/2018 heel snel weer zal vertienvoudigen maar een gezonde groei zit toch zeker wel in de pijplijn.

prijsverwachting ripple xrp 2019

Onze verwachte prijs van Ripple in 2019: $1,75-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Ripple in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht