Ripple naar de $1,24 – een nieuw record

Ripple, een van de grootste cryptomunten en zeker een van de munten met de meeste potentie, heeft vandaag een zeer belangrijke mijlpaal bereikt.

Voor het eerst werd de grens van 1 dollar doorbroken, dit gebeurde vandaag omstreeks 7 uur ‘s-ochtends. Door de aandacht die dit genereerde steeg de koers meteen door richting de $1,24 hetgeen een absoluut hoogtepunt is. Kijken we bijvoorbeeld naar de waarde van 1 Ripple token op 11 december, 10 dagen geleden, dan zien we dat de waarde sindsdien met maar liefst 500% is toegenomen.

Ripple is een project dat zich focust op het helpen van banken met internationale transacties. Inmiddels zijn er al vele grote banken die zich hebben aangesloten bij dit project. Ripple is dan ook een van de munten die steevast wordt aangewezen als het gaat over munten met de grootste potentie, naast Bitcoin en Ethereum.

ripple record
Ripple is over de laatste week gezien met ~100% toegenomen. Bron: coinmarketcap

Altcoins, cryptomunten die geen Bitcoin zijn, doen het de laatste tijd opmerkelijk goed. Iedereen kent inmiddels het verhaal van Bitcoin Cash, dat gisteren werd toegevoegd aan Coinbase en daarna een gigantische groei doormaakte. Maar ook Ethereum en Litecoin doen het uitstekend de laatste dagen.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Eén gedachte over “Ripple naar de $1,24 – een nieuw record

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *