Ripple (XRP) verwachting 2021 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van XRP? Het zijn, zoals altijd bijzondere tijden op de cryptomarkt en in het bijzonder voor Ripple. We hebben inmiddels vast kunnen stellen dat Bitcoin een enorme sprong heeft gemaakt, de cryptocoin is ‘here to stay’ is de algehele tendens.

Hoe ander is dat voor altcoins en voor Ripple in het bijzonder. Het besef lijkt steeds verder in te dalen dat het er voor bepaalde altcoins simpelweg niet meer in gaat zitten in de toekomst. Nu willen we uiteraard niet zeggen dat dit ook voor XRP het geval is. De coin heeft namelijk nog steeds een interessante insteek, iets dat niet te ontkennen valt.

Wel is het zo dat de verwachtingen voor Ripple over het algemeen veel te hoog gespannen zijn. XRP is geen Bitcoin, eigenlijk leunt XRP nog steeds op de hype en het momentum dat onstond in 2017. Een dergelijke stijging (richting 3-4 dollar) is gewoonweg niet realistisch meer in 2021.

Dit staat nog los van de ontwikkelingen rondom de aanklacht van de SEC aan het adres van Ripple.

Ripple Verwachting 2021

Wij denken dat de coin in het nieuwe jaar een zware tijd gaat hebben. Niet alleen blijkt dat het vertrouwen in XRP broos is, de coin is namelijk zelfs in een zeer gunstig 2020 nauwelijks vooruit gekomen, maar ook zien we dat het sentiment van crypto-experts rondom XRP bijzonder negatief is.

Onze prijsverwachting voor Ripple in 2021: $0,25.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in dit artikel staat mag op enige wijze worden geinterpreteerd als beleggingsadvies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XRP?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht