Ripple voor het eerst sinds 3 jaar weer maar dan 1 dollar waard

Ripple, oh Ripple. Het blijft een coin die de crypto community ten diepste polariseert. De meningen liggen zelfs zodanig uiteen dat het fenomeen Ripple welhaast religieuze trekjes met zich meebrengt. Aan de ene kant heb je de aanhangers, fanatiek gelovend in het toekomstbeeld dat Ripple (XRP) al enige jaren schetst. Aan de andere kant heb je de ‘haters’, veelal rationele cryptovolgers die inzien dat Ripple niet heel veel toevoegt en al helemaal niet de gigantisch hypes rechtvaardigt.

Ligt de waarheid ergens in het midden? Wie zal het zeggen. Feit is echter wel dat XRP aan een stevige opmars bezig is. Zodanig zelfs dat de coin nu voor het eerst in ruim 3 jaar weer eens meer dan 1 dollar waard is. Dat is natuurlijk hoogst opmerkelijk, te meer gezien het feit dat Ripple in de afgelopen maanden nogal geworsteld heeft met zn imago. Of dat terecht is of niet, is de vraag maar het is wel een feit dat de prijs van XRP de afgelopen maanden niet bepaald gelijke tred heeft gehouden met de rest van de markt. Iedereen weet zo langzamerhand dat we ons in een stevige bull-run bevinden maar XRP heeft er geenszins ten volle van kunnen profiteren.

ripple stijging 1 dollar waarom

Voor het eerst sinds maart 2018 weer boven de 1 dollar grens. Het zal de meeste XRP fans als muziek in de oren klinken.

Daar lijkt nu echter dus wel een kentering in te zijn gekomen. De prijs is de afgelopen dagen naar boven gespoten, als ware het een explosie. Het vasthouden van die 1 dollar grens lijkt op korte termijn lastig maar zou op de middenlange termijn wel degelijk tot de mogelijkheden behoren. Als we de meeste technische analisten mogen geloven in ieder geval.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XRP?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht