Waar kun je Ripple kopen? En wat is de beste Ripple wallet?

Ripple (XRP) is een van de meest bekende blockchain bedrijven. Het houdt zich bezig met de financiële sector en wil deze helpen met het zo snel mogelijk kunnen voltrekken van vooral internationale betalingen. Waar kun je Ripple kopen? En wat is de beste Ripple wallet? In dit artikel leggen we je hier alles over uit.

Mocht je overigens precies willen weten wat Ripple is en hoe Ripple werkt, bekijk dan eens dit artikel.

Wat is de beste Ripple wallet?

Het allerliefst heb je je nieuwe XRP natuurlijk in eigen beheer. Hoe veilig sommige exchanges en aanbieders ook zijn, het zijn nog steeds centrale doelwitten. Een hacker zal veel eerder zijn pijlen richten op een exchange waar hij of zij zeker weet dat er een grotere potentiële buit te halen is.

Ook al zijn aanbieders als Coinbase en Bitvavo nog nooit gehackt en zijn ze zeker een veelvoud veiliger dan exchanges, dan nog is de allerveiligste manier van opslag je eigen wallet.

Gebruik exchanges alleen om op te handelen, niet voor opslag.beste ripple xrp walletEr zijn diverse opties als het aankomt op het opslaan van Ripple. Een van de veiligste en gebruiksvriendelijkste is het gebruik van een hardware wallet zoals de Ledger Nano S. Dit is helaas wel een relatief dure oplossing, want een Ledger kost je een kleine 100€.

Voor een gewone online wallet kun je naar onze mening het beste kiezen voor een Toast Wallet. Dit is een van de populairste XRP wallets met zowel een desktop, browser als mobiele applicatie.

Hou er rekening mee dat je bij het openen van een XRP wallet áltijd 20 XRP betaalt. Dit is om je rekening als het ware te registreren. Het is bij XRP dus niet altijd verstandig om meerdere wallets te openen, want dit kost je simpelweg geld.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *