30 oktober 2020

De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met Stellar?

Nu we in de zomerperiode zitten is het een goed moment om eens terug te kijken naar de prijsontwikkeling van Stellar in 2019. Het jaar is alweer meer dan door de helft en dus is het een interessant moment om eens terug te blikken. Wat is er gebeurd tot nu toe en wat zijn de redenen die daaraan ten grondslag hebben gelegen. We gaan het je in dit artikel laten zien.

De prijs, wat is er gebeurd?

XLM heeft bepaald geen geweldig eerste half jaar achter de rug. Sterker nog, de coin is er in tijdens een bull run in ‘geslaagd’ minder waard te worden vergeleken met het begin van het jaar. Een zorgelijke ontwikkeling voor Stellar. Aan het begin van het jaar was 1 XLM ongeveer 11 cent waard en op het moment van schrijven komt de prijs van XLM niet boven de 0,085 cent uit. Dat is niet bepaald geweldig te noemen.

De vraag is wat er nu in het verschiet ligt voor XLM. Kan de coin nog wat momentum terug winnen bij een eventuele nieuwe bull run? Dat lijkt toch wat twijfelachtig. Het is een lot wat uberhaupt veel altcoins ten dele is gevallen. De vraag is of deze coins nog genoeg momentum gaan hebben om echt weer terug te komen op het oude niveau. Wij vragen het ons ten zeerste af.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht