Prijsverwachting Storm (STORM) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Storm in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Storm (STORM) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Storm in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Storm heeft een interessante insteek. Het project wil freelancers en opdrachtgevers samenbrengen. Storm wil een decentralized platform neer gaan zetten voor de freelance markt, denk aan een site als Fiverr, maar dan decentraal en lopend op de blockchain. Combineer deze praktische toepassing en een capabel team en je hebt een interessant project.

Nemen we het Fiverr voorbeeld dan is het zo dat je daar als Freelancer maar liefst 20% van je verdiensten aan Fiverr moet betalen. Dit kan veel eerlijker en dus hebben wij wel vertrouwen in de ontwikkeling van Storm. Dat wil niet zeggen dat we in 2018 nog grote hoogten verwachten. Net zoals alle altcoins heeft de coin het in 2018 zeer lastig gehad en het zal lastig worden om uit deze neerwaartse spiraal te ontsnappen.

prijsverwachting Storm 2018

Onze verwachte prijs van Storm in 2018: $0,015-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Storm in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe Storm zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht