Telegram ICO gaat later dit jaar toch public

De alom bekende Telegram ICO, die voorheen alleen open was voor een select gezelschap, gaat nu ook worden geopend voor het grote publiek. De zogeheten Liquid Exchange gaat namelijk de native GRAM-tokens van de TON (Telegram Open Network)-blockchain aanbieden en is hiermee de eerste in de wereld. Dit alles is te lezen in deze press release op Yahoo.

Wat is Telegram Open Network en wat is er al gebeurd?

Het is alweer een tijdje geleden sinds we wat gehoord hebben over Telegram’s blockchain project. Een kleine opfriscursus: in februari 2018 werd er met de ICO zo’n 1.7 miljard dollar opgehaald, een absoluut record. TON en de onderliggende GRAM tokens waren dan ook zonder meer de meest spraakmakende ICO van dat moment.

Spoelen we nu even 1.5 jaar vooruit dan zien we dat Telegram onlangs een testnet versie van de blockchain live heeft gezet en dat ze mikken op het live gaan van de blockchain in het derde kwartaal van 2019. Overigens heeft Telegram zelf niet gereageerd op het nieuws en dus wordt er al weer volop gespeculeerd over de betrouwbaarheid van het persbericht.

Het wordt in ieder geval interessant om in de gaten te houden. Telegram heeft immers een aardig team in handen als het aankomt op de technologische ontwikkeling van hun blockchain.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *