10 augustus 2020

De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met Tron?

Nu we in de zomerperiode zitten is het een goed moment om eens terug te kijken naar de prijsontwikkeling van Tron in 2019. Het jaar is alweer meer dan door de helft en dus is het een interessant moment om eens terug te blikken. Wat is er gebeurd tot nu toe en wat zijn de redenen die daaraan ten grondslag hebben gelegen. We gaan het je in dit artikel laten zien.

De prijs, wat is er gebeurd?

Tron blijft nog steeds een van de meest polariserende coins op de markt. Er zijn mensen die het een vreselijk project vinden, de belichaming van de cryptohype, een hol vat. Tegelijkertijd heeft de coin wel degelijk wat in de melk te brokkelen, is de eigenaar een flamboyante figuur en blijft de coin op de een of andere manier toch relevant.

De prijs van de coin reflecteerd een en ander behoorlijk accuraat. Het is zo dat Tron (en feitelijk bijna alle altcoins) niet terug moeten kijken naar de All Time High waarden. We kunnen beter kijken naar hoe de coin het sinds de start van het jaar heeft gedaan.

Het is voor TRX enigszins teleurstellend te noemen dat er nauwelijks progressie is geboekt ten opzichte van 1 januari. Dit terwijl er op de cryptomarkt toch behoorlijk herstel heeft opgetreden, al is dit herstel vooral te danken aan de opmars van Bitcoin.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *