28 februari 2020

Prijsverwachting Tron (TRX) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Tron in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. Tron is een zeer polariserende cryptocoin, TRX wordt nog wel eens aangehaald als het voorbeeld bij uitstek als het gaat om de cryptobubbel van 2017-2018.

Wat gaat de koers doen in 2019?

Wat is Tron en wat is onze prijsverwachting?

Ondanks dat de waarde van TRX in 2018 meer dan 10 keer minder is geworden, is Tron nog niet helemaal uit het oog verloren. Wat ook wel iets wil zeggen over de ‘prestaties’ van andere coins natuurlijk. Wil je wat meer informatie hebben over Tron, bekijk dan eens deze post waarin we precies uitleggen wat Tron is, waar het een oplossing voor biedt en hoe het denkt dit uit te gaan voeren.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Tron in 2019

Tron gaat groeien in 2019 maar wij verwachten hierbij geen spectaculaire ontwikkelingen. Ongetwijfeld zal ook TRX meevaren op de koers van de algehele markt (wij verwachten dat deze positief zal zijn) maar we denken vooral dat Tron, ondanks dat er ook wel wat gegronde kritiek bestaat, een interessante oplossing voor een probleem biedt.

Dat Just Sun nog wel eens een aankondiging van een aankondiging aankondigd is misschien wat apart maar als je hier doorheen kijkt zie je toch dat Tron wel degelijk iets toe zou kunnen voegen aan het cryptolandschap.

prijsverwachting Tron trx 2019

Onze verwachte prijs van Tron in 2019: $0,08-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Tron in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange