Tron toegevoegd aan Koreaanse exchanges Bithumb en Upbit

Tronix (TRX) gaat op zeer korte termijn worden toegevoegd aan twee van de grootste exchanges ter wereld, namelijk Bithumb en Upbit. Deze twee Koreaanse bedrijven gaan de mogelijkheid bieden om direct met Koreaanse Won TRX te kopen. De prijs van TRX reageert sterk op dit positieve nieuws.

Het nieuws werd als een van de eerste gespot op Reddit. Er zijn speciale applicaties die bijhouden welke coins er allemaal gelist staan op exchanges en die je op de hoogte brengen van nieuwe listings. Crypto tracker bot is zo’n app.

Het is vrijwel altijd goed nieuws voor coins als ze breder gedragen gaan worden. Zeker als dit in combinatie is met een directe ‘pair’ met normaal geld. Dit zorgt voor een veel lagere drempel voor mensen om crypto te kopen en dus zal de vraag naar TRX naar alle waarschijnlijk toe gaan nemen.

Overigens is vooral Bithumb behoorlijk selectief als het aankomt op het toevoegen van nieuwe coins. Zo staat er te lezen in het statement op Bithumb dat de coin door een review-proces van de Bithumb Cryptocurrency Deliberative Committee is gekomen.

Wat dit precies inhoudt is niet helemaal helder maar het geeft wel aan dat Bithumb in ieder geval gelooft in het potentieel van TRX.

upbit tron trx

De aankondiging op de site van Upbit

TRX Prijs

Net zoals we enkele dagen geleden al zagen bij Vechain, dat ook werd toegevoegd aan Bithumb, gaat ook de prijs van TRX sterk omhoog na dit positieve nieuws. Momenteel staat TRX weer stevig in de top 12 op coinmarketcap en is het de enige coin in de top 20 die groene cijfers noteert.

De prijs van 1 TRX schoot zelfs even door de 5 cent grens heen maar de hype is nu weer enigszins bedaard en dus staat de koers momenteel op ~4 cent. Voor de meest actuele prijs kijk je hier.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht