Tron (TRX) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. Niet alleen is het interessant om te volgen wat de gevolgen van de Corona Crisis op middenlange termijn gaan zijn, het wordt ook zeer interessant op de cryptomarkt aangezien 2020 het jaar is waarin Bitcoin’s blockrewards gehalveerd worden. Dit is tot nu toe altijd een zeer belangrijke mijlpaal geweest in de cryptogeschiedenis.

Tron is een coin die al een tijd lang meegaat. Misschien wel net zo bekend als TRX zelf is de eigenaar en oprichter van Tron: Justin Sun. Een ouderwetse griezel die nog hartstikke jong is maar naar alle waarschijnlijk al wel miljardair door Tron. Als je aan 10 willekeurige cryptovolgers zou vragen wat Tron precies is dan krijg je waarschijnlijk 10 verschillende antwoorden. Tron is namelijk niet zo heel veel maar tegelijkertijd ook een boel. Dat moeten we uitleggen.

Het idee achter TRX is dat het een universeel betaalmiddel wordt voor allerlei soorten digitale entertainment content. Denk bijvoorbeeld aan het betalen van een film, een premium abonnement op een social media dienst of game gerelateerde content zoals bijvoorbeeld FIFA punten.

Dat klinkt vrij stabiel maar is het eigenlijk niet. Tron wordt nergens gebruikt, heeft een aardig shady eigenaar/CEO (wat opzichzelf al heel gecentraliseerd is) en ook heeft Tron eigenlijk zijn moment of fame al wel gehad. Sommige coins zouden kunnen worden omschreven als typische Hypecoins. Verge is nog zo’n voorbeeld. Deze coins deden het op het hoogtepunt van de cryptomania (eind 2017) bijzonder goed maar het lijkt er steeds meer op dat er voor dit soort holle projecten nog maar weinig plaats is.

Onze prijsverwachting voor Tron in 2020: $0,10

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staan mag dan ook worden geïntepreteerd als financieel advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals TRX?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht