Algorand verwachting 2022 – wat gaat de ALGO-prijs doen?

Wat is onze Algorand verwachting voor 2022. Deze coin is een interessante, niet in de laatste plaats omdat de waarde van 1 ALGO, op een paar uitzonderingen na, nog nooit winst heeft genoteerd. Dat wil zeggen: 1 ALGO is momenteel minder waard dan 2.5 jaar geleden, toen de coin ‘live’ ging.

Algorand is niet zomaar een van de vele DeFi projecten, het is er een die echt het voortouw neemt. Daarom is het naar onze mening enigszins verassend dat dit nog niet (helemaal) terug te zijn is in de prijs.

Algorand verwachting – Wat gaat de prijs op de lange termijn doen?

Voor we het gaan hebben over onze voorspelling willen we eerst aangeven dat we het hier hebben over een voorspelling, een mening. Niets is zo veranderlijk als de cryptowereld en wij realiseren ons dit ter dege. De kans dat er op een Bull Run een crash volgt is praktisch gezien heel erg groot. Hou hier dus altijd rekening mee.

Dat gezegd hebbende denken we dat 2022 een bijzonder positief jaar gaat worden voor Algorand. DeFi is here to stay, om het zo maar eens te zeggen. Dat gaat grote gevolgen hebben voor de financiële wereld. Misschien nog niet op de korte of middenlange termijn maar in de toekomst kan het haast niet anders dan dat deze nieuwe vorm van financiering een sprong gaat maken.

Onze Algorand verwachting voor 2022: $3,50

Vond je dit een interessant artikel en zou je meer voorspellingen en verwachtingen willen zien, bekijk dan eens dit overzicht, hierin vind je prijsvoorspellingen van vrijwel alle bekende cryptocoins. Wij richten regelmatig onze blik op de toekomst.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Algorand?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Avalanche. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen ALGO te kopen op Bitvavo.

Algorand Koers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht