Avalanche verwachting 2022 – wat gaat de AVAX-prijs doen?

Wat is onze Avalanche Verwachting voor het komende jaar? We weten allemaal dat er op een periodee van hoog conjuctuur (een bull run in het geval van cryptovaluta) een periode van laag conjuctuur volgt. Dat is niks nieuws, sterker nog dat is praktisch een gegeven.

Voor Avalanche geldt dat 2021 een periode was enorme vooruitgang. We willen alleen maar aangeven dat de kans aanzienlijk is dat we de kans groter wordt dat we in de nabije toekomst een periode van verlies zullen gaan zien. Dit is in de cryptowereld vrijwel altijd het geval geweest en tot het tegendeel wordt bewezen moeten we stellen dat dit ook in de toekomst zo gaat zijn.

Avalanche verwachting – Wat gaat de prijs op de lange termijn doen?

Voor we het gaan hebben over onze voorspelling willen we eerst aangeven dat we het hier hebben over een voorspelling, een mening en dus zeker geen feit. Vaar hier dus niet blind op! Dit geldt natuurlijk voor wel meer zaken in de cryptowereld (en eigenlijk ook de financiële wereld). Verwachtingen zijn uiterst interessant maar natuurlijk niet iets waar je van uit kan gaan. Zeker in de onvoorspelbare wereld van cryptvaluta.

Dat gezegd hebbende denken we wel degelijk dat er voor AVAX nog meer winst in het verschiet ligt. Er zit namelijk zoveel potentie in de decentralized apps markt. Denk maar eens aan DeFi en NFTs, dit zijn zaken die we tot voor kort amper kenden en er was al helemaal geen bruisende markt die ineens daadwerkelijk gebruik maakt van hetgeen waarvoor platformen als Ethereum en Avalanche gemaakt zijn.

Wij denken dan ook dat deze markt nog wel een flinke stap voorwaarts zal gaan zetten.

Onze Avalanche verwachting voor 2022: $125,-

Vond je dit een interessant artikel en zou je meer voorspellingen en verwachtingen willen zien, bekijk dan eens dit overzicht, hierin vind je prijsvoorspellingen van vrijwel alle bekende cryptocoins.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Avalanche?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Avalanche. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen Avalanche te kopen op Bitvavo.

Avalanche Koers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht