Axie Infinity verwachting 2022 – wat gaat de AXS-prijs doen?

Wat is onze Axie Infinity verwachting voor 2022. Om daar iets enigszins zinnigs over te kunnen zeggen moet we eigenlijk eerst even terug naar 2021. Het is namelijk zo dat wij het niet voor mogelijk hadden gehouden dat er in de cryptowereld nog zulke spectaculaire stijgingen plaats zouden kunnen vinden.

1 AXS was aan het begin van 2021 slechts 50 cent waard.

1 AXS was in november van 2021 maar liefst 160 dollar waard.

Laat dat even op je inwerken. Een stijging van een slordige 3000%(!). Ongehoord. Zouden we dezelfde stijging voor Bitcoin erbij pakken dan zouden we in november op een Bitcoin prijs van 6 miljoen dollar hebben gestaan.

Axie Infinity verwachting – Wat gaat de prijs op de lange termijn doen?

Voor we het gaan hebben over onze voorspelling van 2022 is het dus goed om je te beseffen dat de stijgingen in het nieuwe jaar zonder enige twijfel niet meer zo ongehoord gaan zijn als in 2021. wat we ook zeggen over de prijs van 2022; deze gaat absoluut niet in de buurt komen van de torenhoge waarden van 2021.

Wij verwachten een rustig jaar voor AXS. Back to back stijgingen van meerdere duizenden procenten, jaar op jaar, zijn nagenoeg onmogelijk in de cryptowereld. Sterker nog, wij denken dat de kans groot is dat AXS in 2021 een behoorlijke pas op de plaats moet gaan maken.

Onze Axie Infinity verwachting voor 2022: $130.

Vond je dit een interessant artikel en zou je meer voorspellingen en verwachtingen willen zien, bekijk dan eens dit overzicht, hierin vind je prijsvoorspellingen van vrijwel alle bekende cryptocoins. Wij richten regelmatig onze blik op de toekomst.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Axie Infinity?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Axie Infinity. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen AXS te kopen op Bitvavo.

Axie Infinity Koers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht