Dogecoin (DOGE) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

Dogecoin was eigenlijk jarenlang een soort grap waarvan iedereen zich afvroeg waarom het in vredesnaam bestaansrecht had. Eigenlijk is het dat nog steeds met als verschil dat we in 2021 te maken hebben gekregen met een bizarre Dogehype. De vraag luidt dan ook: wat verwachten wij van de prijs van Dogecoin in 2021?

Wat is er precies gebeurd met Dogecoin?

Voor wie precies wil weten wat er met Doge gebeurd is aan het begin van 2021 kunnen we je doorverwijzen naar dit artikel. Hoe dan, een bizarre samenloop van omstandigheden heeft er voor gezorgd dat Dogecoin ineens een relevante coin is; dat wil zeggen: hij staat ineens op de radar van vrijwel iedereen die zich met cryptocurrency bezighoudt.

dogecoin stijging verwachting koers

Dogecoin grafiek aan het begin van 2021. De kans dat deze hoge waarden stand gaan houden is bijzonder klein.Het is natuurlijk absoluut een feit dat een coin voor een langere periode kan drijven op hype. Dat hebben we in 2017 wel gezien. Tegelijkertijd is het wel zo dat een enorme stijging ook wel een beetje body met zich mee moet nemen. Het is niet zo dat een stijging van 700% standhoudt als er niet iets fundamenteels veranderd is.

Dat is allemaal leuk en aardig maar er hoeft soms niet iets fundamenteels te zijn veranderd om een coin toch te laten stijgen. Doge heeft simpelweg een enorme dosis positief en opwaars momentum met zich mee genomen naar 2021. Zie dat nog maar eens af te stoppen.

Onze prijsverwachting voor Dogecoin in 2022: $0,55.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als beleggingsadvies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals DOGE?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Doge. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen Doge te kopen op Bitvavo.

Avalanche Koers

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht