EOS verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

2021 is tot nog toe een bijzonder interessant jaar. Wat verwachten wij echter van de prijs van EOS? Kijken we naar EOS dan denken we eigenlijk meteen terug aan die keer dat EOS werd besproken bij John Olliver.

Dit item werd gemaakt in de periode (april 2018) dat EOS naar ongekende hoogten steeg (20 dollar) en er door Olliver even haarfijn op werd gewezen dat er eigenlijk niet heel veel wezenlijks achter de enorme waarde zat die EOS op dat moment vertegenwoordigde.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heeft EOS, net als vrijwel elke altcoin, een enorme pas op de plaats moeten maken. Dat niet alleen, het valt zelfs op dat EOS het nog steeds niet voor elkaar heeft weten te krijgen om echt stevig te herstellen.

2021 is natuurlijk wel een jaar waarin een kentering heeft plaats gevonden op de cryptomarkt. Het lijkt er op dat de sky ouderwets de limit is. Wij verwachten eigenlijk dat EOS het relatief middelmatig gaat doen dit jaar. Er is geen sprake van een Unique Selling Point, de coin heeft de afgelopen paar jaar niet echt weten te herstellen en dus zal het opbouwen van momentum niet eenvoudig zijn. Wel is het zo dat 2021 een enorm bullish jaar is en dat vrijwel elke coin gaat profiteren lijkt niet meer dan logisch.

De achterliggende technieken die bij het EOS project worden gebruikt zijn natuurlijk wel interessant maar wij denken niet dat EOS het bijzonder goed gaat doen.

Onze prijsverwachting voor EOS in 2021: $8,-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als financieel advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals EOS?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht