Icon (ICX) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. In 2020 gaat de Bitcoin halvering plaats hebben. Dat is opzichzelf al een artikel en uitleg waard maar het is tegen die tijd ook nog eens 3 jaar geleden dat Bitcoin een All Time High aantikte (20k in november 2017). Er heeft nog nooit zoveel tijd tussen hoogtepunten gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar Icon dan zien we dat het Koreaanse blockchain bedrijf en haar coin, ICX, nog steeds op een astronomisch verlies staan ten opzichte van de hoogtijdagen rondom de jaarwisseling van 2017-2018. Dat is opzich niet erg. Praktisch alle altcoins hebben in dezelfde periode enorme verliezen geleden.

Wat wel ‘erg’ is, is het feit dat er nog steeds geen significant herstel heeft opgetreden voor Icon. Soms zijn er kleine tekenen van herstel maar steeds wil de prijs niet echt doorzetten richting een volgend niveau, met name het vasthouden van behaalde winst zit er niet in voor ICX.

Dit heeft overigens weinig te maken met de techniek en het team achter deze coin. Hier zijn wij nog steeds enthousiast over en het is dan ook niet verwonderlijk dat wij van CryptoCoinsNieuws Icon nog steeds een relatief positief 2020 zien doormaken.

Onze prijsverwachting voor Icon in 2022: $0,46.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals ICX?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht