Iota (MIOTA) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. In 2021 gaat de Bitcoin halvering plaats hebben. Dat is opzichzelf al een artikel en uitleg waard maar het is tegen die tijd ook nog eens 3 jaar geleden dat Bitcoin een All Time High aantikte (20k in november 2017). Er heeft nog nooit zoveel tijd tussen hoogtepunten gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar Iota (MIOTA) dan zien we een paar dingen. Ten eerste is het project nogal van de radar verdwenen. Niet alleen bij tech enthousiastelingen maar eigenlijk ook wel bij mensen die de cryptomarkt een warm hart toe dragen of uberhaupt volgen. Dat is zonde. Iota is nog steeds een erg interessant product met een prima use-case.

Echter is het wel zo dat de waarde van de onderliggende MIOTA coin over de afgelopen 2 jaar zo sterk is gekelderd dat je je af kan vragen of het project nog wel bestaansrecht heeft. Wij denken dan van wel maar het grote publiek is het project nu al een tijdje uit het oog verloren.

De enige manier om daar ‘boven op te komen’? Ontwikkeling. Ontwikkeling van het technische soort. En natuurlijk nuttige toepassingen. Wij denken dat Iota daar in 2021 een mooie stap in kan gaan zetten.

Onze prijsverwachting voor MIOTA in 2021: $0,32-.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht