Lisk (LSK) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

Oh, Lisk. Een van de best presterende coins in het begin van 2018. Voor degene die vergeten zijn wat er toen ook alweer gebeurde, Lisk steeg in een mum van tijd naar recordwaardes. En vervolgens werden deze recordwaardes ook weer binnen de kortste keren overtroffen. Dit proces voltrok zich zovaak dat LSK in het begin van 2018 korte tijd meer dan 30 dollar waard was.

Spoelen we even door dan zien we dat Lisk nu, in 2021, nog maar iets meer dan 1 dollar waard is. Een ronduit gigantische waardevermindering dus. De interesse in altcoins is de afgelopen 3 jaar intens verminderd. Veel altcoins die in 2017 hot waren hebben nu amper nog bestaansrecht. Die bubbel is doorgeprikt en wordt vrijwel zeker nooit meer zo groot opgeblazen.

Dat wil niet zeggen dat er niet nog steeds bepaalde spelers zijn die zich stormachtig gaan ontwikkelen. Zo zien we nog steeds ruimte voor groei op de altcoin markt. Of Lisk hierbij gaat horen, dat is de vraag. Het is namelijk zo dat LSK zich niet echt onderscheid. Het project is interessant, zeker, maar voor een stijging in de waarde van LSK is meer nodig dan louter interesse. Het economische model achter LSK stelt ons bepaald niet hoopvol en daarom denken wij dat LSK het weliswaar redelijk gaat doen maar op de lange termijn zal het de coin niet meevallen om behaalde winsten vast te houden.

2021 zal naar onze mening een redelijk jaar worden voor LSK, niet veel meer dan dat. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat LSK niet alsnog een interessante investeringsmogelijkheid is.

Onze prijsverwachting voor Lisk in 2022: $4,90

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag op enige manier worden geïnterpreteerd als beleggingsadvies of financieel advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals LSK?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht