Litecoin (LTC) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. In 2020 gaat de Bitcoin halvering plaats hebben. Dat is opzichzelf al een artikel en uitleg waard maar het is tegen die tijd ook nog eens 3 jaar geleden dat Bitcoin een All Time High aantikte (20k in november 2017). Er heeft nog nooit zoveel tijd tussen hoogtepunten gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar Litecoin dan valt het op deze coin zeer zwaar te leiden heeft gehad onder de ‘corona crash‘. Daar waar de waarde van de meeste grote spelers op de markt reeds aardig terug hebben gedeinsd daar heeft LTC nog steeds een behoorlijk lage waardering en dat is jammer te noemen. Litecoin heeft nog steeds zijn functie, wij geloven namelijk dat de voornaamste onderscheidende factor van crypto nog steeds in het monetaire aspect ligt.

2020 wordt een bijzonder interessant jaar. Niet alleen vanwege de Bitcoin halvering, die ongetwijfeld wat prijsontwikkeling met zich mee gaat brengen maar ook als we naar de altcoinmarkt kijken dan zien we grote verschillen tussen coins. Wij denken dat Litecoin een stabiel 2020 door gaat maken maar verwachten geen hele gekke sprongen.

Onze prijsverwachting voor Litecoin in 2020: $85,-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals LTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht