Polkadot (DOT) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van DOT in 2022? Dat gaan we je in dit artikel proberen uit te leggen. Het voorspellen van een prijs is natuurlijk niet mogelijk daarom kunnen we wellicht beter spreken over een verwachting, een mening.

Polkadot is een van de weinige échte cross-blockchain platformen. Dit moet er bijvoorbeeld voor gaan zorgen dat je transfers (van data én tokens) kan doen tussen bijvoorbeeld Ethereum en Blockchain. Dat is iets wat in de praktijk nog maar heel weinig spelers is gelukt zonder tussenkomst van een derde partij.

De meeste cryptoproject focussen zich op het uitschakelen van de zogeheten derde partij. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk Bitcoin dat de traditionele bank buitenspel zet. Polkadot wil dat mensen direct onderling zaken kunnen doen, onafhankelijk van welke blockchain ze willen gebruiken. Mocht dit ze lukken dan zou dat toch wel een significante stap zijn voor alle praktische crypto-toepassingen.

— Mocht Je Geinteresseerd Zijn Geraakt In Het Kopen Van DOT, Dan Kun Je Dat Doen Bij Binance. —

Altcoins leven tot op bepaalde hoogte toch een beetje toch een beetje naast BTC. Er zijn echter ook uitzonderingen en wij denken dat DOT zo’n uitzondering is. De coin bestaat nog maar zeer korte tijd maar heeft zijn naam al wel degelijk gevestigd in de cryptowereld.

Wellicht nog niet bij mensen die niet compleet wegwijs zijn in de grillige cryptojungle maar iedereen die zich een beetje bezighoudt met crypto weet dat DOT een interessant project is dat daadwerkelijk iets anders doet dan de rest van de zogeheten ‘ethereum killers’.

Wij denken dan ook dat DOT het geweldig gaat doen in 2022.

Onze prijsverwachting voor DOT in 2022: $42,50.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als beleggingsadvies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Polkadot?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals DOT. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen Polkadot te kopen op Bitvavo.

Polkadot Koers

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht